23 september 2022
160

Schoonmaaktips voor de badkamer

n professionele schoonmaakartikelen

De badkamer is de ideale plek om je even lekker op te frissen. Het is dan wel erg fijn als de badkamer ook een schone plek is. Hoe schoner een ruimte, hoe beter jouw gevoel is in die ruimte. In deze blog lees je een aantal tips, hoe je het beste jouw badkamer kan schoonmaken.

Afvalemmertje

Een van de makkelijkste oplossingen, is het plaatsen van een afvalemmertje in de badkamer. Een afvalemmertje is ideaal voor tissues, maandverband of andere artikelen weg te gooien. Het voorkomt, dat de vieze spullen allemaal gaan rondslingeren.

Glimmende kranen

Wil je jouw kranen weer laten glimmen, dan kan dat heel makkelijk. Warm water en schoonmaakazijn is de ideale oplossing. Wanneer er veel kalkaanslag is, kun je gebruik maken van professionele schoonmaakartikelen. Ook is het mogelijk om voor een budget oplossing te gaan. Een ideale budgetoplossing is het gebruik van schoonmaakazijn. Om de kalkaanslag te verwijderen, moet je als eerst een doordrenkte doek met schoonmaakazijn op de kraan plaatsen. Het is belangrijk dat het schoonmaakazijn even intrekt. Wanneer het schoonmaakazijn is ingetrokken, is de kalkaanslag makkelijk te verwijderen.

Tandenpoetsen

Wanneer je aan het tandenpoetsen bent, doe je vaker niet veel ernaast. Een tip is om tijdens het tandenpoetsen, alvast een beetje te poetsen. In de minuten dat je je tanden aan het poetsen bent, had je de spiegel allang schoon kunnen maken. Je zult toch je tanden moeten poetsen. Je kunt beter alvast productief bezig zijn, dan ben je later wat eerder klaar.

Zwarte vochtvlekken

Je zult het vast wel eens gezien hebben. Zwarte vochtvlekken op het plafond of in de kieren. Zwarte vochtvlekken is een ophoping van bacteriën en schimmels. Deze bacteriën en schimmels worden zwarte vochtvlekken, door de achterblijvende vochtigheid in de ruimte. Deze zwarte vochtvlekken zijn heel makkelijk te verwijderen met vlooienspray voor huisdieren.

Vieze badkuip

Een badkamer is echt een luxe voor in de badkamer. Alleen kan de badkuip ook vies worden. De oplossing voor een vieze badkuip is karnemelk. Om de vieze badkuip schoon te maken, moet je beginnen met het bad te boenen met karnemelk. Wanneer deze stap gelukt is, is het een kwestie van goed afspoelen en droogwrijven. Je zult zien, dat jouw bad weer helemaal straalt!

Muziek

Muziek is iets wat bijdraagt aan de sfeer en het gevoel. Wanneer je aan het poetsen, is het handig om muziek op te zetten. Dit zorgt ervoor, dat je minder tegen het poesten opkijkt en dat je misschien zelfs nog wel iets harder poetst.

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog genoeg informatie hebt opgedaan, om jouw badkamer helemaal schoon te maken. Succes!

Lees ook:  Nagelverzorging voor ouder wordende handen

Recent

De psychologie van licht

18 november 2023

Nagelverzorging voor ouder wordende handen

13 november 2023

De interieurtrends van 2024 in Nederland

6 november 2023

Evenement organiseren: zo doe je dat

10 oktober 2023

Waarom zijn nipple covers zo handig?

10 oktober 2023

Meer in deze categorie

,

Nagelverzorging voor ouder wordende handen

Waarom is het beoefenen van een vechtsport goed voor je?

, ,

Nederlander Wim Hof verbreekt verschillende records

Top 5 ijzerrijke voeding

© Copyright StudioKlomp 2023
hello world!
home