23 september 2022
61

Schoonmaaktips voor de badkamer

n professionele schoonmaakartikelen

De badkamer is de ideale plek om je even lekker op te frissen. Het is dan wel erg fijn als de badkamer ook een schone plek is. Hoe schoner een ruimte, hoe beter jouw gevoel is in die ruimte. In deze blog lees je een aantal tips, hoe je het beste jouw badkamer kan schoonmaken.

Afvalemmertje

Een van de makkelijkste oplossingen, is het plaatsen van een afvalemmertje in de badkamer. Een afvalemmertje is ideaal voor tissues, maandverband of andere artikelen weg te gooien. Het voorkomt, dat de vieze spullen allemaal gaan rondslingeren.

Glimmende kranen

Wil je jouw kranen weer laten glimmen, dan kan dat heel makkelijk. Warm water en schoonmaakazijn is de ideale oplossing. Wanneer er veel kalkaanslag is, kun je gebruik maken van professionele schoonmaakartikelen. Ook is het mogelijk om voor een budget oplossing te gaan. Een ideale budgetoplossing is het gebruik van schoonmaakazijn. Om de kalkaanslag te verwijderen, moet je als eerst een doordrenkte doek met schoonmaakazijn op de kraan plaatsen. Het is belangrijk dat het schoonmaakazijn even intrekt. Wanneer het schoonmaakazijn is ingetrokken, is de kalkaanslag makkelijk te verwijderen.

Tandenpoetsen

Wanneer je aan het tandenpoetsen bent, doe je vaker niet veel ernaast. Een tip is om tijdens het tandenpoetsen, alvast een beetje te poetsen. In de minuten dat je je tanden aan het poetsen bent, had je de spiegel allang schoon kunnen maken. Je zult toch je tanden moeten poetsen. Je kunt beter alvast productief bezig zijn, dan ben je later wat eerder klaar.

Zwarte vochtvlekken

Je zult het vast wel eens gezien hebben. Zwarte vochtvlekken op het plafond of in de kieren. Zwarte vochtvlekken is een ophoping van bacteriën en schimmels. Deze bacteriën en schimmels worden zwarte vochtvlekken, door de achterblijvende vochtigheid in de ruimte. Deze zwarte vochtvlekken zijn heel makkelijk te verwijderen met vlooienspray voor huisdieren.

Vieze badkuip

Een badkamer is echt een luxe voor in de badkamer. Alleen kan de badkuip ook vies worden. De oplossing voor een vieze badkuip is karnemelk. Om de vieze badkuip schoon te maken, moet je beginnen met het bad te boenen met karnemelk. Wanneer deze stap gelukt is, is het een kwestie van goed afspoelen en droogwrijven. Je zult zien, dat jouw bad weer helemaal straalt!

Muziek

Muziek is iets wat bijdraagt aan de sfeer en het gevoel. Wanneer je aan het poetsen, is het handig om muziek op te zetten. Dit zorgt ervoor, dat je minder tegen het poesten opkijkt en dat je misschien zelfs nog wel iets harder poetst.

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog genoeg informatie hebt opgedaan, om jouw badkamer helemaal schoon te maken. Succes!

Lees ook:  Wat maakt een VanMoof fietsen zo bijzonder?

Recent

Het installatieproces van zonnepanelen

22 mei 2023

Eerste huis gekocht: wat nu?

22 mei 2023

Ontdek de populairste sanitaire interieur stijlen van 2023

21 mei 2023

Hoe je het beste je telefoon kunt beschermen

15 mei 2023

Typische kenmerken van Nederland

9 mei 2023

Meer in deze categorie

Top 5 ijzerrijke voeding

Wat maakt een VanMoof fietsen zo bijzonder?

,

Waar komt de Tour de France op tv in Nederland?

© Copyright StudioKlomp 2023
hello world!
home