17 januari 2022
242

3 Nederlandse cabaretiers in 2022

Nederlandse cabaretiers

Zodra dit jaar de theaters weer opengaan is het leuk om een avondje cabaret mee te pakken en eens lekker te lachen. Hoewel het in deze tijden lastig plannen is, zijn er wel een aantal Nederlandse cabaretiers die met shows in het theater gaan staan. We plukken hier een aantal goede opties uit die het bezoeken waard zullen zijn.

Ronald Snijders

Inmiddels staat hij 10 jaar op de planken en daarom komt hij nu weer met een nieuwe show. Een avond met mij is de 5e uit zijn repertoire. Bekend om zijn absurditeit en unieke woordgrappen biedt Ronald Snijders altijd een diverse avond. Gekke liedjes, aparte verhalen, indrukwekkende versprekingen en een interview met de eerste mens op de wereld. Allemaal dingen die moeten terugkomen in deze voorstelling. In ieder geval t/m april is deze door het hele land te zien.

Sara Kroos

Ze won voor haar nieuwe show Verte in 2021 al een proelifinario. Een gewaardeerde prijs die toonaangevend is in de cabaretwereld. De tour moest worden onderbroken door de coronamaatregelen, maar in 2022 zal ze weer in het theater staan. In de voorstelling raakt ze veel serieuze onderwerpen, die ze op eigenzinnige manier weet te behandelen. Hierdoor blijft het geheel wel licht van aard en zijn er veel rake grappen over haar eigen dagelijkse leven terwijl er ook veel mooie liedjes voorbij komen. Met Verte staat Sara Kroos nog zeker tot in maart in de theaters.

Veldhuis & Kemper

Dit muzikale cabaretduo is met meer dan 20 jaar een van de grote bekende namen tussen de Nederlandse cabaretiers. Met hen vorige show "Geloof ons nou maar" wisten ze alweer een kraker neer te zetten. Nu komen ze met Hou dat vast. In deze show bekijkt het duo eens hoe goed ze elkaar nu echt kennen. Dat leid tot onverwachte, grappige en zelfs ontroerende momenten. Ook zij zijn het hele jaar door nog in heel Nederland te zien. Ben je ook benieuwd naar ander entertainment van onze bodem? Support dan onze landgenoten in de Tour de France of in de Formule 1!

Lees ook:  Eerste huis gekocht: wat nu?

Recent

De evolutie en trends in zwemkleding

11 september 2023

Wat kost een gemiddelde verbouwing in Nederland?

11 september 2023

Waarom is het beoefenen van een vechtsport goed voor je?

7 september 2023

5 populairste airco merken

4 september 2023

De beste rabbit vibrator: Een spannende keuze voor ultiem genot

29 augustus 2023

Meer in deze categorie

,

De evolutie en trends in zwemkleding

,

Wat kost een gemiddelde verbouwing in Nederland?

,

5 populairste airco merken

De beste rabbit vibrator: Een spannende keuze voor ultiem genot

© Copyright StudioKlomp 2023
hello world!
home