24 oktober 2022
273

Weg met de sleur in je relatie!

relatie

Niets is fijner dan al jaren samenzijn met de partner waar je erg van houdt. Hoewel je het echter nog steeds goed met elkaar kunt vinden en niet zonder elkaar kunt, is het niet vreemd als je relatie even in een dip zit. Dit komt bij vrijwel alle stellen voor en het is geen ramp. Sterker nog, je kunt er vrij eenvoudig iets aan doen. Kleine dingen kunnen er al voor zorgen dat het vuur tussen jullie weer aanwakkert.

Blijf elkaar complimenten geven

We maken er ons allemaal schuldig aan: af en toe iemand voor lief nemen. Dit begint eigenlijk al wanneer je je partner minder tot geen complimentjes meer geeft. Begin hier dus weer mee. Het is de makkelijkste manier om weer wat love credits bij elkaar op te bouwen en het is nog gratis ook. Dus ja, het is zinvol om te zeggen dat je partner er aantrekkelijk uitziet of dat hij of zijn leuke kleding draagt

Verras elkaar regelmatig

Wanneer je elkaar door en door kent en al jaren een relatie hebt, zit je op een gegeven moment in een bepaalde sleur. Werken, ’s avonds een hapje eten, een aflevering van jullie favoriete serie en dan naar bed. Is deze situatie herkenbaar? Dan is het tijd voor verandering. Daag elkaar bijvoorbeeld uit om mininaal één keer per week iets leuks te plannen voor jullie samen.

Stel een bucket list samen

Zijn er dingen die je altijd al had willen doen alleen of met zijn twee? Bespreek dit met elkaar en maak hier een heuse bucket list van. Naast het kopen van poppers zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan reizen maken, het vinden van een droomhuis of doelen op zakelijk gebied.

Verdiep je meer in de interesses van de ander

Is jouw vriend dol op voetbal, maar vind je er zelf eigenlijk niks aan? Dan raden we je toch aan om zo nu en dan er meer in te verdiepen zodat hij verstelt staat van je kennis. Check de ranglijsten en lees bijvoorbeeld iets over zijn favoriete spelers. Speelt je partner zelf graag een potje. Ga dan als fanatieke supporter aan de zijlijn staan!

Bekijk ook Waarom zijn nipple covers zo handig?

Lees ook:  Waar je op moet letten bij het verkopen van je huis

Recent

Ontdek de magie van muzikale workshops

21 juni 2024

Nieuwe trends omtrent kerstpakketten

3 juni 2024

Hoe je de perfecte stem voor je evenement kiest!

28 mei 2024

Zo ben je anoniem aanwezig op het internet

22 mei 2024

Zó moet je je werknemers tevreden houden

16 mei 2024

Meer in deze categorie

Ontdek de magie van muzikale workshops

Hoe je de perfecte stem voor je evenement kiest!

Waar moet je aan denken bij een verbouwing aan een monumentaal pand?

Familieruzie? Simpele stappen om de vrede te herstellen

© Copyright StudioKlomp 2024
hello world!
home