7 mei 2024
102

Efficiënt en veilig werken dankzij magazijnbelijning

veilig werken

Een magazijn of loods kan een gevaarlijke plek zijn als er geen duidelijke routes of plaatsen zijn aangegeven. Vooral wanneer er ook nog eens gewerkt wordt met een heftruck of ander zwaar materiaal, is het aanbrengen van magazijnbelijning of magazijnmarkering geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat de medewerkers efficiënt en veilig kunnen werken, waarbij de kans op ongevallen zoveel mogelijk wordt gereduceerd.

Verder helpt het ook om schade aan goederen of materieel te voorkomen. Markering in een magazijn kan uit symbolen bestaan, maar ook uit rijroutes, looproutes of tekst.

Zo kun je aangeven hoe de routing van goederen moet, maar kan je ook paden markeren voor voertuigen of een looppad creëren.

Wat is er mogelijk bij magazijnbelijning?

Zo kan je afspreken dat men altijd met de heftruck op de route voor voertuigen blijft, ver weg van de mensen die in het magazijn lopen. In de loods of in het magazijn kan je aangeven op welke plekken men kan laden en/of lossen, maar ook welk gedeelte in de loods geschikt is voor opslag. Het gaat niet alleen om het aanbrengen van markeringen, maar ook om hoe en waarom het aangebracht moet worden.

Een bepaald plan kan voor een organisatie heel logisch lijken, maar soms kan het nog veel efficiënter worden ingedeeld. Ook hier kan Geerdink-markeringen.nl je bij helpen, zodat er een duidelijk plan ontstaat.

Wand- en plafond markeringen
In eerste instantie denk je snel aan markeringen op de vloer, maar er zijn ook wand- en plafond markeringen mogelijk. Natuurlijk zijn belijningen in verschillende kleuren beschikbaar. Zo kan je medewerkers en bezoekers duidelijkheid verschaffen. Wel zo veilig werken dus!

Meer informatie nodig?

Meer informatie over belijningen en andere markeringen voor magazijnen en loodsen vind je op de website van Geerdink Markeringen. Ook kan je hier recent gerealiseerde projecten vinden, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Zo zijn er mogelijkheden voor magazijnen waar wel met voertuigen in gereden wordt, maar ook projecten waarbij het alleen om looproutes gaat. De specialisten weten er wel raad mee.

Lees ook:  Het maken van de meest unieke profielfoto, doe je zo

Recent

Hoe je de perfecte stem voor je evenement kiest!

28 mei 2024

Zo ben je anoniem aanwezig op het internet

22 mei 2024

Zó moet je je werknemers tevreden houden

16 mei 2024

Alles over SEO

15 april 2024

In 2 maanden een summer body: mogelijk of moeilijk?

10 april 2024

Meer in deze categorie

,

Tips voor veilig autorijden

Wat maakt een VanMoof fietsen zo bijzonder?

Wanneer was de langste file in Nederland?

© Copyright StudioKlomp 2024
hello world!
home